En stødig samarbeidspartner

En stødig samarbeidspartner

Bauta Group

Vi har selskaper som opererer innenfor flere ulike sektorer. Alle opererer etter den samme målsettingen; å alltid levere solid kvalitetsarbeid.

Hvem er vi?

BAUTA Bygg tilbyr håndverkstjenester til byggenæringen. Vi er et ungt firma, men har ansatte med lang erfaring. Selskapet ble etablert i 2022 og er en del av BAUTA Group som holder til i Tomrefjord i Vestnes kommune. Per i dag har vi tømrere og flisleggere som jobber både mot det private- og næringsmarkedet.


Hva gjør vi?

Vi hjelper deg med alt fra nybygg til rehabilitering. BAUTA Bygg leverer håndverk av solid kvalitet og har kundene i fokus. Vi strekker oss langt for å gi kundene våre en god opplevelse, og for at de skal føle seg ivaretatt – først da har vi gjort jobben vår riktig.

Hva gjør vi?

I Bauta Group elsker vi å skape. Ingen jobb er for stor og ingen for liten. Vi er overbevist om at alt er løsbart. Her kan du se eksempler på tidligere prosjekt og jobber vi har utført, og lese erfaringer fra kunder.

Hvem er vi?

Bauta Group har etter hvert vokst i størrelse. Dette fører til at vi også får enda flere gode kolleger. Ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Er du vår nye tømrer?

BAUTA Bygg har økende arbeidsmengde og forsterker laget. Vi trenger derfor flere dyktige tømrere og bygningsarbeidere, og er også på jakt etter en arbeidende formann/arbeidsleder.

Er dette noe for deg?

Ved interesse eller spørsmål er det bare å ta kontakt med Jørn Madsen på mail eller telefon. Vi håper å høre fra deg!

Vi har hatt ei enorm utvikling, som det er utrolig å få være en del av. Det blir spennende å se hva som skjer i framtida. Vi er klare!

- John Arve Sundet

Kontakt oss!

Vikvegen 49, 6393 TOMREFJORD

Ledige stillinger

Bauta Group er i vekst og vil styrke staben ytterligere. Er du arbeidsom, ambisiøs og ønsker å ta del i et fremoverlent arbeidsmiljø? Ta kontakt for en hyggelig prat.
Vi søker motiverte lærlinger!
Vi er på utkikk etter motiverte og lærevillige lærlinger innen flere fagretninger. Vi skal stødig inn i fremtiden og vi ønsker deg med på laget!
Vi søker ny daglig leder
Bauta Electro er i sterk vekst og er på utkikk etter en ny daglig leder som kan bidra til ytterligere utvikling
Vi søker sveisere!
Vi søker NDT operatør/inspektør

Siste nyheter

Det skal være enkelt og forutsigbart for kundene våre, alle skal føle seg ivaretatt og sitte igjen med en god følelse - først da har vi gjort jobben vår riktig.

- Jørn Madsen, daglig leder

2023 Bauta Group. All Rights Reserved

Personvern Rettigheter