Våre bedrifter og tjenester

Bauta Maritime

Bauta Maritime er sentralt plassert i Tomrefjord på Nordvestlandet, men opererer langs hele kysten. Vi leverer sveis, platearbeid og utrustning innen det aller meste av stålarbeid. Nybygg, seksjoner, utrustning, installasjon og ombygging.

Våre ansatte følger prosjekter ute hos kunde, eller vi produserer i våre egne fasiliteter. Vi er overbevist om at alt er mulig, og strekker oss langt for å løse dine utfordringer.

Bauta Construction

Bauta Construction er leverandør av sveis og verkstedtjenester til de fleste sektorer. Vi er sertifiserte etter en rekke standarder og har god erfaring med å produsere under strenge krav.

Vi har ansatte innen fagområdene plate, sveis, sveise-koordinering, NDT, industrirør og montering. Det meste av våre arbeider foregår ved våre egne fasiliteter, men vi følger gjerne med ut og monterer eller produserer for kunde.

Vi har lang erfaring i å samarbeide med partnere innen nesten alle fag, og kan sammen løse nær sagt alle oppgaver. Vi holder til på Grønneset utenfor Molde, her har vi store produksjonslokaler med direkte tilkomst fra sjø, dette gjør at vi kan laste rett på skip eller lekter for enkel transport.

Bauta Electro

Bauta electro er totalentreprenør innen elektro og kan tilby alt innen faget. Vi har lang og god erfaring i maritim næring, bolig, industri, landbruk og el-sveis. Våre kompetente ansatte gir deg rådgivning om løsninger tilpasset dine behov og gjennomfører prosjektet etter dine ønsker.

Bauta Utvikling

Bauta Utvikling driver med eiendomsutvikling både mot næring og privatmarkedet. Hovedsakelig er virksomheten i Vestnes, men vi opererer også utenfor kommunegrensen.

Bauta Aquaculture

Bauta Aquaculture er et selskap som arbeider inn mot havbruksnæringen. Vi har kjøpt oss opp i Marad Norway og er i full gang med å utvikle fremtidens konsept for lukket oppdrett i sjøen.