Vi søker motiverte lærlinger!

18. Jul 2024

BAUTA Group er på utkikk etter motiverte og lærevillige lærlinger innen flere fagretninger. Vi skal stødig inn i fremtiden og vi ønsker deg med på laget!

Vi har selskaper i flere bransjer og skal fra sommeren 2023 ta inn lærlinger i elektro, sveise- og platearbeid og service- og administrasjon. All opplæring skjer etter godkjente fagplaner i tett samarbeid med opplæringskontorene.

Ønsker du å bli en del av Bauta-familien og lære av våre dyktige medarbeidere? Ikke nøl med å ta kontakt.

Søknadsfrist: LøpendeElektrofaget

BAUTA Electro holder til i Vestnes kommune og er totalentreprenør i elektrofaget. Vi tilbyr tjenester for bolig, næring, landbruk og maritim industri. Her vil du få en variert hverdag, prøve deg på ulike typer oppdrag og lære av våre dyktige fagfolk. Vi har flotte kontorer og lager er på Trohaugen i Tomrefjord og sertifisert Grønn elektriker.

Ta gjerne kontakt med daglig leder Thomas for en hyggelig prat og mer informasjon.

Thomas Marken

+47 906 08 293
thomas@bautaelectro.no

Sveise- og platearbeider

BAUTA Construction på Grønneset utenfor Molde leverer sveis og verkstedtjenester til de fleste sektorer. Med flott produksjonshall, en kompetent sveiseteknisk avdeling og en rekke sertifiseringer ønsker vi å være med å utvikle fagene videre. Da må vi bidra i å lære opp fremtidens fagarbeidere og håper å høre fra deg.

Ta kontakt med prosjektleder og opplæringsansvarlig Ole Ivar for en hyggelig prat og mer informasjon.

Ole Ivar Lønnum

+47 911 31 485
ole.ivar@bautaconstruction.no

Service og administrasjon

BAUTA Group ønsker å ta inn en lærling ved vårt hovedkontor på Trohaugen i Tomrefjord. Bygget sto ferdig i 2021 og vi kan love en spennende og dynamisk hverdag i våre flotte og moderne lokaler. Her sitter ledelsen og alle som arbeider på tvers av selskapene i konsernet med ulike administrative oppgaver. Vi støtter og bidrar inn i de ulike selskapene for å sikre at alle forhold ligger til rette slik at de kan utføre jobben sin på en god måte. Vi har fokus på bærekraft, og har blant annet et mål om å jobbe skybasert og papirfritt fremover.

Er du interessert i å bli en del av Bauta-familien? Ta kontakt med Gjermund, som er leder for forretningsutvikling og bærekraft.

Gjermund Kvernmo Langset

+47 976 49 061
gjermund@bautagroup.no

I Bauta Group elsker vi å skape. Vi er et familieeid industrikonsern med rundt 500 ansatte fordelt på 12 selskaper. Vi holder til i Tomrefjord i Møre og Romsdal, her bygger vi stein på stein for å bidra til verdiskaping og levende lokalsamfunn.

2023 Bauta Group. All Rights Reserved

Personvern Rettigheter